Akcija!

CARLO PETRINI Dobro, čisto, pravedno – Načela nove gastronomije

9.21

Je li zaista bolje jesti organsku hranu? Utječe li način na koji uzgajamo pšenicu ili meso uistinu na okoliš, pa time posredno i na naše – zdravlje?

Većina nas do sada je postala svjesna opasnosti koje prijete svijetu hrane, pa tako posredno i nama. Mnoge knjige su nas upozorile na opasnosti poput upotrebe genetski modificiranih proizvoda i industrijskih farmi. Sada je vrijeme za rješenja, a knjiga “Dobro, čisto, pravedno :  Načela nove gastronomije” pokazuje kako je u potpunosti dorasla tom izazovu. Karizmatični vođa takozvanog slow food pokreta, Carlo Petrini otkriva nam na koje sve načine možemo povratiti kontrolu nad onim što jedemo.

1 na zalihi

Kategorija:

Opis

  • Nakladnik: Algoritam
  • Prijevod: Anđelija Klarić Šlogar
  • 03/2013.
  • 232 str., meki uvez
  • ISBN 9789532209921